+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Category

Udhetime ne Ballkan
Cmimi per Person / 6 Nete / 7 Dite / Mengjes

Eksperience Sllovene (7 Dite)

6 Nete / 7 Dite / Mengjes
Disponueshmeria : 40 Vende
Ne eksperience e jashtezakoshme do perjetoni ne kete tur. Vizitat ne vendet me te […]
Çmimi610€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 1 Nate / 2 Dite

Tirane – Podgorice – Mostar – Medjugorje – Kravica – Tirane (2 Dite)

1 Nate / 2 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Qysh prej fillimit të të shfaqurit të Zojës në vitin 1981, miliona vetë të […]
Çmimi60€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 1 Nate / 2 Dite

Tirane – Budva – Kotorr – Tirane (2 Dite)

1 Nate / 2 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Megjithëse është një nga vendet më të vogla në Europë, Mali i Zi ofron […]
Çmimi65€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 1 Nate / 2 Dite

Tirane – Janine – Meteora – Tirane (3 Dite)

1 Nate / 2 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Meteora është një formacion shkëmbor në Greqinë qendrore që ka një nga komplekset më […]
Çmimi55€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 2 Nete / 3 Dite

Tirane – Shkup – Sofje – Tirane (3 Dite)

2 Nete / 3 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Nje udhetim i shkurter nga i cili do vizitoni atraksione te mrekullueshme.
Çmimi89€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 2 Nete / 3 Dite

Tirane – Budva – Dubrovnik – Cavcat – Kotorr – Tirane (3 Dite)

2 Nete / 3 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Nje udhetim i bukur neper rivieren dhe atraksionet Dalmate
Çmimi80€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 4 Nete / 5 Dite

Tirane – Shkup – Sofje – Bukuresht – Brashov – Beograd – Tirane (5 Dite)

4 Nete / 5 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Nje udhetim ku frika dhe kuriozitetit nderthuren shume bukur ne kalane e Drakules.
Çmimi200€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 4 Nete / 5 Dite

Tirane – Selanik – Stamboll – Sofje – Tirane (5 Dite)

4 Nete / 5 Dite
Disponueshmeria : 10 Vende
Nje udhetim ku gershtohet shume bukur, perendimi me orientin.
Çmimi180€
0
Shikoni Detajet
Cmimi per 1 Person / 3 Nete / 4 Dite

Tirane – Shkup – Sofje – Bukuresht – Tirane (3 Dite)

3 Nete / 4 Dite
Disponueshmeria : 40 Vende
Rumania është një vend me peizazhe piktoreske, një bregdet i pasur me rrënoja antike […]
Çmimi149€
0
Shikoni Detajet

Pse duhet te pronotoni me ne?

  • Cmimet me te mira
  • Sherbim telefoni 24/7
  • Cilesi
  • Siguracion jete

Keni pyetje?

Ju lutem mos hezitoni nese keni pyetje ne lidhje me udhetimet ose pushimet tuaja ose na telefononi ne numri e telefonit.

04.452.7394

info@eurotur.al

WhatsApp chat