+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Bosnje Hercegovine

Cmimi per 1 Person / 1 Nate / 2 Dite

Tirane – Podgorice – Mostar – Medjugorje – Kravica – Tirane (2 Dite)

Qysh prej fillimit të të shfaqurit të Zojës në vitin 1981, miliona vetë të të gjitha besimeve, nga mbarë bota, kanë vizituar Mexhugorjen duke u larguar prej saj të forcuar shpirtërisht. Shumë prej tyre dëshmojnë për mrekulli në formë shërimesh (mendore, trupore, shpirtërore), dukurish të mbinatyrshme dhe kthimesh tek Zoti.
Çmimi60€
0
Shikoni Detajet

Turet e Fundit

Eksploro Ishujt Indonezian (8 Dite)

Udhetim Skandinav (6 Dite)

Zbulo Jordanine (8 Dite)

Vizitoni Jordanine (8 Dite)

Udhetim ne Marok (8 Dite)

Ekploro Marokun (9 Dite)

Eksploroni Singaporin (4 Dite)

Keni pyetje?

Ju lutem mos hezitoni te na pyesni ne lidhje me udhetimet ose pushimet tuaja ose na telefononi ne numrin e telefonit.

04.452.7394

info@eurotur.al

Postimet e fundit

WhatsApp chat