+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+355 4 45 27 394 info@eurotur.al

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Bileta Autobusi

Neper Bote

Bileta Nderkombetare Autobusi

Bileta Nderkombetare Autobusi

EUROTUR tani me shërbimet e saj përmes linjat ndërkombëtare më të rregullta që udhëtojnë me autobus, është e pranishme tek ju. Shërbimi, cilesia dhe niveli profesional i larte i stafit te agjencisë turistike EUROTUR, mund të gjenden në çdo kohë në selinë e vetë agjencisë në Tirane. Në çdo kohë në selinë e saj qe ndodhet në Rrugen “Hoxha Tahsim, Nr; 7, Tirane, stafi të profesionalizuar, ju mirëpret për informacion dhe rezervime. EUROTUR, tani ju lidh me të afërmit tuaj në në shumë vende evropiane, kështu që ne jemi partneri juaj për udhëtimet tuaja, të rehatshme dhe të sigurta.

Alvavel

AlbaTrans

Pegasus është një linjë ajrore me kosto të ulët në Turqi, e cila siguron mundësi të arsyeshme të transportit n në linjat e fluturimit afatshkurtër dhe të mesëm dhe synon të krijojë një rrjet të gjerë fluturimi me frekuencë të lartë fluturimi për mysafirët.

Pegasus Hava Tasimaciligi A.S, i cili u themelua si një ndërmarrje e përbashkët në 1990 nga Aer Lingus Group, Silkar Yatırım ve Insaat Organizasyonu A.S. dhe Net Holding A.S., kanë hyrë në veprimtari tregtare me dy aeroplanë.

Pas blerjes në vitin 2005 nga Esas Holding A.S. në pronësi të Sevket Sabançit dhe familjes së tij, Pegasus filloi fluturimet e planifikuara vendore në nëntor të të njëjtit vit dhe u bë kryeja e katërt në mesin e linjave ajrore të planifikuara që vepronin në Turqi.

Informacione te tjera

Osumi

WhatsApp chat